Firmainformation

Hvem er vi?

Østjysk Plæneklipper Service er et mindre familiedrevet firma i Solbjerg, syd for Århus, der tilbyder service af alle havemaskiner – enten på eget værksted eller på kundens adresse via vores mobile værksted. Vi udfører opgaver for både private og erhverv.

Alsidig service

Vi tilbyder salg, service samt reparationer af have- og parkmaskiner af enhver art og mærke. Vi beskæftiger os således med blandt andet:

  • Plæneklippere/ Fræsere/ Hækkeklippere
  • Havetraktorere/ Zero Turn/ Rider
  • Buskryddere/ Kædesave/ Samt meget andet.

Firma med sunde værdier

Vores firma er baseret på værdier om faglig stolthed, høj kvalitet og ikke mindst god kundeservice. Vi prioriterer derfor altid vores kunder højt, hvor vi lytter til deres ønsker og behov. På den måde kan vi yde det bedst mulige servicearbejde samt give vores kunder en god oplevelse.

Mobilt værksted

Hos Østjysk Plæneklipper Service kan du få glæde af vores kørende værksted. Du slipper for besværet med transporten, da vi kommer til dig og udfører service samt reparationer. Du skal med andre ord hverken betale for transport eller kørsel, men blot for selve reparationen.

Vi kommer til dig

Med vores mobile værksted kører vi ud i en radius af 25 km fra eget værksted. Har du derfor brug for en reparation/ service og befinder du dig inden for dette område, kan du ringe og aftale en tid, hvor vi kommer ud til din adresse.

Nem og effektiv reparation

Hvor servicen af maskinen finder sted, kommer an på omfanget af reparationen. Men som regel kan vi klare alle nødvendige reparationer på stedet. I tilfælde af reparationer på større maskiner – eksempel havetraktorer – kommer vi selv ud og henter maskinen med tilbage til det stationære værksted.